Vsebina vaše košarice

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Vizija sport d.o.o.
Tržaška cesta 77
Logatec


Vizija sport d.o.o.

Tržaška cesta 77, 1370 Logatec 

tel: 01 754 22 00

Urnik za osebni prevzem blaga

in FOX servisnih storitev

pon-pet: 08:00 - 15:00 

WTB obroč KOM i23 29, TCS, 32H, Črna

Redna cena: 97,75 €
Popust: -5,00 %
Prihranek: 4,89 €
Spletna cena: 92,86 €
Ni na zalogi
Šifra izdelka: 0000000016689
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Obroči se po nizki teži primerjajo s karbonskimi, vendar so s svojimi 23 mm dovolj široki za večje pnevmatike in enduro dirke. Obroči WTB KOM dokazujejo, da je mogoče iz aluminija WT69, oplemenitenega s Skandijem, izdelati resnično izredne izdelke. KOM obroči so zasnovani le za eno – zmago! So izredno lahki, trdni in trpežni, ustvarjeni za zahtevne uporabnike, ki od obročev pričakujejo zares veliko. Primerni za uporabo sistema brez zračnice - tubeless.

Območje uporabe: XC - Enduro

Posebnosti:
Profil obroča je obikovan tako, da v primeru močnega udarca ob skalo, obroč dejansko le še bolj pričvrsti plašč nase. Celovitost obroča zaradi močnega stranskega udarca ni ogrožena, plašč pa seveda ostane na mestu! Predel obroča, ki ga kolesarji imenujemo "Crush Zone" plemeniti dodatna ojačitev stranske stene, ki se razteza od roba do dna ležišča plašča.

Nova konstrukcija obroča KOM omogoča, da dodatna vertikalna ojačitev (I-Beam) ni več potrebna, s čemer se doseže izredno nizka teža, ob tem pa ne le ohrani, temveč trdnost poveča. Za povečano trdnost obroča torej poskrbita nov profil in nova zlitina imenovana WT69, oplemenitena s Skandijem.

Prihranek na teži omogoča tudi tehnologija vrtanja 4D, s katero se izloči kovinske podložke na obroču. Učinek te tehnologije je dvojni, nižja teža in večja trdnost oz. stabilnost obroča.
Napere obroča ob 4D tehnologiji ohranijo povsem ravno linijo in se pri izhodu iz tuljavke ne zakrivijo. V primerjavi s konvencionalnim vrtanjem kjer je linija napere ukrivljena, kar za obroč in napero predstavlja dodatno obremenitev.

Ležišče plašča na obroču je oblikovano po WTB tehnologiji On-Ramp, kar v praksi pomeni, da se WTB plašč in WTB obroč "zakleneta" drug na drugega. Med vožnjo se prednost tega izkaže tako, da plašč tudi pri nizkem tlaku in večjih obremenitvah ostane na mestu - preprečuje izpade plašča iz obroča.

Za mehanike:
Obroč je izdelan z visoko natančnostjo, kar je opaziti že na prvi pogled. Prava kvaliteta izdelave in materiala pa se pokaže ob montaži obročnikov. Obroč je izredno odziven in enostaven za motažo.

Tehnični opis, specifikacije:
Premer: 29"
Podložke: ne (tehnologija 4D vrtanja)
Uporaba: trail, all-mountain, enduro
Širina: i23 – 23 mm
Barva: črna
Tubeless Ready: DA (TCS)
Teža: 432g
Število lukenj: 32
Tip ventila: presta

Dodatni podatki

Ean koda 714401204225
0
0.0
Povpraševanje: 0

Podobni izdelki v kategoriji

WTB obroč Scraper i45 29, TCS, 32H, Črna

29 colski WTB Scraper obroč širine 45mm sledi sodobnim trendom gorskih koles. Tehnični opis, specifikacije:Premer: 29’’
Podložke: ne (tehnologi...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 114,00 €

WTB obroč Frequency Team i23 29, TCS, 32H, Črna

Plod večletnega razvoja, iznajdb različnih tehnologij in testiranj je obroč Frequency Team. Odlikuje ga nizka teža in visoka trdnost. Obroč je izdelan...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 68,31 €

WTB obroč SX19 29, 32H, Črna

Dvostenski obroči WTB serije SX so cenovno najugodnejša rešitev za sestavo zaneslivega obročnika gorskega ali treking kolesa. Tehnični opis, specifik...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 18,91 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica