Vsebina vaše košarice

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Vizija sport d.o.o.
Tržaška cesta 77
Logatec


Vizija sport d.o.o.

Tržaška cesta 77, 1370 Logatec 

tel: 01 754 22 00

Urnik za osebni prevzem blaga

in FOX servisnih storitev

pon-pet: 08:00 - 15:00 

WTB plašč Trail Boss 29 x2,4 TCS Tough/TT Fast Roll

Redna cena: 69,90 €
Popust: -5,00 %
Prihranek: 3,50 €
Spletna cena: 66,41 €
Ni na zalogi
Šifra izdelka: 0000000029166
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Pravi odgovor ob pravem času je Trail Boss!

Testi na Enduro WC seriji so pokazali razsežnosti uporabe plašča Trail Boss. Plašč predstavlja hitrejšo in bolj agilno različico vsestranskega plašča Vigilante, ki si je nedvomen sloves že pridobil. Prava tekmovalna kombinacija so spredaj Vigilante za večji oprijem in zadaj Trail Boss kot hiter plašč.

Nižji čepi in bolj strnjena razporeditev čepov naredi plašč hiter, z manj kotalnega upora, oprijem pa ustvari prava zmes gume. Na voljo v dveh različnih zmeseh in kostrukcijah. Dvostensko Tough Fast Rolling ali dvostenski Tough High Grip. Tudi lažji »Light«, enostenski TCS varjanti.

Profil:
3 linije čepov, oblikovanih tako, da ponujajo izjemno vodljivost v prevojih, torej prehodu pri nagibanju kolesa brez tako imenovane »praznine« med prehodom iz sredinskega v stranski profil. Zagotovljena je popolna vodljivost ob vseh naklonih in obremenitvah. Brez občutka, da kolo kar omahne na stranske čepe, temveč je prehod lahko lepo kontroliran.

Čepi so vsak posebej »zarezani«, oblika dodatnih vogalov na čepu tako povečajo delavno površino plašča, kar med vožnjo pomeni boljši oprijem – boljši oprijem med prosto vožnjo in med zaviranjem. Oblika čepa glede na linijo ponuja svoje. Sredinski čepi oprijem in hitrost, stranski pa brezpogojen oprijem.

Konstrukcija in zmesi:
Trail Boss plašči so vsi zložljivega Aramid ohišja
TCS – Tubeless ready
Light – enostensko ohišje
Tough – dvostensko ohišje

Fast Rolling (prej TCS) plašč nosi zmes kombinacije 50a/60a. Iz trše 60a zmesi so grajeni sredinski čepi, kar omogoča vzdržljivost in hitrost plašča, 50a mehkejša zmes pa tvori stranske čepe, kar omogoča vsestranski odličen oprijem.

High Grip (prej Team Issue) je tekmovalno usmerjena mehka zmes. Konstrukcija plašča je prav tako iz dveh zmesi gume različnih trdot. Podlago čepom tvori trša zmes 60a, njen namen je podpora mehkejši 45a plasti zmesi gume. 45a zmes zagotavlja resnično izjemen oprijem na vseh možnih podlagah. Kombinacija ima dokazane prednosti, oprijem in vzdržljivost. Čepi se zaradi odlične podpore spodnje plasti ne trgajo in ne odpadajo ampak ostanejo in »delajo« do samega konca!


Tehnični opis, specifikacije:
Barva: črna
Ohišje: Aramid TCS, dvostensko
Zmes: Dual DNA (50a/60a)
Dimenzija: 29 × 2,4
Teža: 1187g

Dodatni podatki

Ean koda 714401105614
0
0.0
Povpraševanje: 0

Podobni izdelki v kategoriji

WTB plašč Vigilante 29 ×2,5 TCS, THG,Tritec

Vsestranski plašč, ki se nikjer ne počuti bolje kot na enduro dirki. Vendar ta model ni namenjen samo tekmovanjem, z univerzalnim profilom in zmesjo g...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 66,41 €

WTB plašč Vigilante 29×2,3 TCS Tough FastRolling

Plašč Vigilante je WTB-jev paradni konj. Ustvarjen za zahtevnega uporabnika - tekmovalca. Razvit posebej za potrebe na evropskih enduro tekmah, v sode...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 59,76 €

WTB plašč Slick MTB 29 × 2,2 Comp

Plašč slick je namenjen lastnikom 29 koles. Gladek sredinski profil s stranskimi zarezami, ki poskrbijo, da plašč zanesljivo pelje tudi čez razmočene ...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 28,41 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica